Beach Soccer Blijham

Met wie ga jij de strijd aan op 28, 29 en 30 juni 2024? Vanaf 1 april start de inschrijving!

Over ons

Beach Soccer is een jaarlijks beach soccer toernooi gehouden in Noord-Nederland. Het wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers en heette voorheen 'Beach Soccer Blauwestad'. Inmiddels is er een doorstart gemaakt als 'Beach Soccer Blijham', dit toernooi vindt plaats in Blijham bij VV A.S.V.B.

Vrijwilligers

Sporten in teamverband is samenwerken, niet alleen in het veld maar ook daarbuiten! Ons Beach Soccer toernooi drijft op de inzet van vrijwilligers, voetballers en niet-voetballers. Iedere vorm van vrijwilligerswerk, hoe klein ook, is belangrijk voor het voortbestaan van het toernooi. Wij bedanken onze vrijwilligers voor de enorme steun.

Vrijwilliger worden? Stuur een e-mail naar info@beach-soccer.nl

Het onstaan van

Beach Soccer is ontstaan als een dochterorganisatie, maar heeft zich ontwikkeld tot een ambitieuze en volwassen organisatie met als doel het toernooi uit te breiden tot een groot sportevenement in Noord-Nederland. Het toernooi is mede dankzij de hulp van vrijwilligers en sponsors gegroeid. In 2010 vond het toernooi voor het eerst plaats in recreatiegebied De Wedderbergen en werd daarna het gehouden bij het dorp Midwolda aan de noordrand van het Oldambtmeer. Het kampioenschap droeg de naam "Open Nederlands Beach Soccer Kampioenschap". Dit jaar zal de editie van het toernooi plaatsvinden op een nieuwe locatie, namelijk bij voetbalvereniging A.S.V.B. in Blijham. We hopen opnieuw veel deelnemende teams en toeschouwers te mogen verwelkomen voor dit sportieve en gezellige evenement.

.

Beach soccer wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zonder sponsoren geen toernooi